Átadták a Fitbalance díjakat

Képek - Nagy Adri sportban is nagy

Igazi sztárparádévá alakult az első Fitbalance Award ünnepélyes gálaestje, amelyen nemcsak a hazai sportvilág nagyjai, de egyéb kedvelt művészek is elismerést vehettek át.

Kiosztották az első Fitbalance-díjakat képgaléria

2012.12.10 12:29ma.hu

Első ízben került megrendezésre a Biotech Usa Fitbalance Award díjátadó gála. A rendezvény a vártnál is jóval sikeresebb lett, szinte mozdulni sem lehetett a tömegben, annyian voltak kíváncsiak a díjátadóra. A fitness és wellness üzletág kiemelkedő szereplőin túl igazi sztárdömping volt a rendezvényen.

A díjátadó keretében Nagy Adri élőkoncerttel szórakozatta az odaérkezőket, Somogyi András stand upján pedig mindenki hangosan nevetett. A férfivendégek legnagyobb örömére a gála alatt egy meghívásos fitness-modellverseny is zajlott, ahol a hölgyek először fürdőruhában, majd estélyiben léptek színpadra. A verseny győztese a gyönyörű Szűcs Kata lett.

Az este folyamán egy igazi divatkatasztrófa is történt, ugyanis a műsorvezető, Debreczeni Zita és az egyik díjátadó, Zimány Linda teljesen ugyanabban a ruhában jelent meg, amit a színpadon vettek észre. A két barátnő mikor felfedezte a divatbakit, hihetetlenül jól szórakozott, sőt a fotósoknak még pózoltak is az egyforma ruhájukban. Linda megjegyezte, hogy most legalább jól látszik, hogy áll a ruha egy szőke démonon és egy fekete vadmacskán.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


A díjazottak között volt a hazai fitnessvilág két királynője, Rubint Réka és Béres Alexandra. Alexandra minden idők legsikeresebb magyar fitnessversenyzője, így egyértelmű volt az öt fős szakmai bizottság döntése, hogy ő kapja meg „Az Év Fitnessversenyzője - Fitness életműdíjat”. Szandra a színpadon köszönte meg az elismerést, melyre nagyon büszke volt s elmondta, hogy a verseny után pár órával külföldre utazik, hogy egy curling bajnokságon vegyen részt.

Rubint Réka edzéseire hétről hétre ezrek látogatnak el. A Fitbalance Award zsűrijének így nem volt kérdés, hogy Réka legyen „Az év női oktatója”. Réka elsősorban férjének, Schobert Norbinak és a követőiknek köszönte meg, hogy az elmúlt években ennyien szerették meg őket és hisznek a módszerükben.

Nagy Adri, Kiss Orsi és Szabó Zsófi is egy- egy kupával térhetett haza. Nagy Adri nyerte meg az év legfittebb énekesnője díjat, ami nem csoda: minden nap több kilométert fut, emellett rendszeresen jár power plate edzésekre is. Kiss Orsi, a Class fm és az MTV műsorvezetője gyermekkora óta sportol. 11 évig versenyszerűen műkorcsolyázott, majd aerobic- és tai-bo edzőként dolgozott, legutóbb pedig zumba oktatói vizsgát tett.

Szabó Zsófiról köztudott, hogy az egész életet meghatározza a sport. A színpadon kiskutyájának, Gyémántnak köszönte meg leginkább a díjat, mert miatta minden nap rengeteget fut. A főszervezők elhatározták, hogy jövőre is megszervezik a Fitbalance Díjátadót, hiszen a rendezvény a vártnál is sokkal sikeresebb lett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.