Király Linda is büszkén lejtett végig

Képek - Nagy Adri már a kifutót is meghódította!

Nagyszabású divatbemutatón mutatkozott be egy új hazai divatmárka. A teltházas eseményen több hazai sztár is megjelent: Mádai Vivien, Iszak Eszter, Nagy Alexandra, Geszler Dorottya és Felly K is kíváncsi volt a márkára.

Sztárokkal mutatkozott be az új divatmárka képgaléria

2012.11.13 12:29ma.hu

A napokban bemutatkozott új hazai divatmárkát, a Zoia-Europe-ot Kovács Júlia hívta életre. Júlia orosz származású, eredetileg bankárként dolgozott Londonban. Mikor több év után hazajött, látta, hogy a szigorú dress code-ok alapján működő üzleti világban dolgozó hölgyeknek nagyon nehéz itthon megfelelő öltözéket találni.

Megismerkedett Tóth Gyöngyvér divattervezővel, és közös munkájuk eredményeképp megszületett a Zoia őszi-téli kollekciója. Az elegáns partira Júlia meghívta a banki szféra jeles képviselőit is, így igazán prominens személyek előtt debütált a márka. A bemutató után percekig vastapssal üdvözölték a ruhakölteményeket.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


A Monsoon Yoga épületében rendezett elegáns szalonbemutatóra kíváncsiak voltak ismert hazai sztárok is. Mádai Vivien különleges felsőben és egy rendkívül mutatós frizurával érkezett. Iszak Eszter és Nagy Alexandra egyaránt rajonganak a divatért. Geszler Dorottya és Felly K inkább a klasszikusabb darabok iránt érdeklődtek, hiszen mindketten dolgoznak az üzleti világban, így egy-egy konszolidált, nőies darab elengedhetetlen a szekrényükben.

Király Linda és Nagy Adri nekik tervezett ruhákban jelentek meg, amely kihangsúlyozta a nőiességüket, mégis visszafogott és elegáns volt. A bemutató végén a két énekesnő is ment egy kört a modellekkel a kifutón.

Ilyen élményben eddig még egyik lánynak sem volt része, így ők ezen az estén kipróbálhatták, milyen érzés modellként dolgozni, még ha csak pár percre is!

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan eljöttek megnézni az első divatbemutatónkat. Napok óta lázasan készültünk, hogy minden rendben legyen. Csupa pozitív visszajelzést kaptunk, ez nagyon boldoggá tesz minket. Köszönöm mindenkinek, aki eljött és a két fantasztikus énekesnőnek külön, hogy viselték a ruháinkat. Remélem ez egy sikerszéria első lépése volt. Mi már dolgozunk a folytatáson” - mondta lelkesen a márka kitalálója, Kovács Júlia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.