Ismét sztárok kampányolnak az egészségért

Nagy Adri is az egészséget választotta

Idén ősszel is újra megrendezésre kerül a FitBalance Millenáris, Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség- és mozgásfesztiválja, amelynek "arca" ezúttal Nagy Adri énekesnő lesz.

2012.09.13 14:29ma.hu

A FitBalance Millenáris most is rengeteg érdekes programmal várja október 7-én a látogatókat. Nyolc színpadon, 200 programmal, a legismertebb külföldi és hazai prezenterek tartanak majd órákat. A rendezvényen belül megrendezésre kerül a Biopont Életmód Expó, ahol mintegy 100 kiállító várja az érdeklődőket.

Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness mint versenysport. Ezúttal a IFBB Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupa is részét képezi a programoknak.

Fotó: Sunhill

A Fitbalance Millenáris idén az esemény bevételének egy részéből egy vidéki általános iskola számára sporteszközöket vásárol, ezzel is hozzájárulva a gyerekek sportolási lehetőségeinek megteremtéséhez.

Minden évben fontos szerepet kap a "Sztárok az egészségért" program, melyhez Magyarország legismertebb arcai csatlakoznak. Idén Iszak Eszter, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Sarka Kata, Müller Attila, Baronits Gábor, Ungár Anikó, Rippel Feri és Viktor már biztosan jelen lesznek, de a sztárok listája folyamatosan bővül.

A FitBalance Millenáris arca idén ősszel Nagy Adri énekesnő lesz, aki elkötelezett híve a mozgásnak, valamint az egészséges életmódnak. A napokban kiváló eredménnyel lefutotta a Budapest félmaratont és céljául tűzte ki, hogy még tovább növeli a leküzdésre váró távot.

Adri mindennap sportol, nagyon figyel a helyes táplálkozásra, így érte el mostani fantasztikus alakját. Adri már gőzerővel készül a rendezvényre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.