Vodkában is jók voltak a sztárok

Képek - Nagy Adri rózsaszínre keverte

Ismét megrendezésre került a Nagy Sztármixer verseny, melyben hazai hírességek mérték össze koktélkészítő képességüket. Nagy Adri, Rippel Feri, Rippel Viktor, Kefír és DJ Antonio a világ legtisztább vodkájából készítettek egyedi italokat.

Nagy Adri keverésben is nagy! képgaléria

2012.09.25 14:29ma.hu

Mindenki irigyli a mixerek életét a Koktél című film óta. Ennek kapcsán hazai hírességeknek is megrendeztek egy mixer versenyt, hogy ők is kipróbálhassák ezt a különleges szakmát, egy világbajnok bártender Kis-Szécsényi Antal segítségével.

A jó hangulatú eseményen mindenki nagy lelkesedéssel próbálta ki a bártender tudományát ezzel népszerűsítve a keressük az ország Goral Vodka MASTER bártendere versenyt. Nagy Adri, Kefír, és a Rippel testvérek a mixerkedés alkalmával egy rózsaszín grapefruitos vodkás koktélt készítettek, melyet mindenki könnyen keverhet akár otthon is magának.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


Nem sűrűn iszom alkoholt, de ha igen, az mindig valami finom koktél. Nagyon szeretem a gyümölcsös, vodkás finomságokat. Fontos nekem, hogy ne az alkohol íze domináljon az italban. Nagyon élveztem, hogy kipróbálhattam magam mixerként is. Persze én lelkes amatőr vagyok, hiszen ez egy nagyon komoly szakma, amit éveken át tanulnak a profik” - mesélte Adri lelkesen.

Az októberben megrendezésre kerülő Keressük az ország Goral Vodka MASTER Bártenderét versenyre bárki nevezhet, aki képzett koktélkeverő, és valamelyik étteremben, diszkóban, vagy bárban dolgozik. A fődíj pedig nem más, mint 200.000 Ft készpénz, 3 millió forintnyi médiafelület, és 100 üveg a világ legtisztább vodkájából, a Goral Vodka MASTER-ből, amit a vendéglátóegység nyer, aki nevezi kedvenc bártenderét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.