Csak úgy repültek a szelek szárnyán...

Képek - Bond-lány lett Király Lindából és Nagy Adriból

Újra megrendezték a Magyar Turizmus Regatta versenyt, melyen idén két új hajót is indítottak. A versenybe beszálltak nemcsak a sztárok, hanem az olimpikonok is.

Hajóra szálltak a Bond-lányok képgaléria

2012.09.26 10:29ma.hu

A Magyar Turizmus Regatta verseny a balatoni szezon záróeseménye. Idén két különleges regattát is beneveztek a szervezők. Az egyik ilyen különleges versenyhajón, a Szallas.hu regattáján gyönyörű sztárlányok küzdöttek. A vitorlás neve stílszerűen Bond volt, így egy napra a hírességek Bond-lányok lettek.

Nagy Adri, Mádai Vivien, Király Linda és Erdőhegyi Brigi imádták a versenyt, hiszen kapitányuk segítségével szinte száguldottak a vízen. Mádai Vivien Füreden született és nőtt fel, így sokat segített a tájékozódásban.

Nagy Adrinak nagyon megtetszett ez a sport és elhatározta, jövő nyáron nagyobb vitorlástúrára indul barátaival. Erdőhegyi Brigi is kivette részét a munkából, szorgosan segédkezett a kapitánynak, szívesen húzta a köteleket vezényszóra. Király Linda inkább a hajó kormányzását próbálta ki és bevallotta, nagyon élvezte, hogy percekig ő irányította az egész regattát.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


Nagyon szerettem ezt a napot, hihetetlenül sokat nevettünk a lányokkal és a táj is meseszép. Beleszeretettem a vitorlás életmódba, így jövőre mindenképpen szeretnék pár napra elmenni egy regattatúrára. Meg is beszéltük Viviennel, hogy miután ő füredi, segít megszervezni az utat és remélhetőleg csatlakozik is majd hozzánk” – mesélte Adri.

A verseny, amelyen egy másik hajóban Csipes Ferenc, Horváth Gábor és Szabó Gabriella is megmérettették magukat, nagyon jó hangulatban telt, nagy szerencse volt a gyönyörű idő és persze a társaság is. A sztárlányok elhatározták, hogy jövő nyáron a kapitánnyal együtt körbebarangolják az egész Balatont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.