Miamiban reklámoz a Megasztáros énekesnő

Fotó: Nagy Adrit reklámarcnak hívták, de aztán repült

A népszerű énekesnőnek hihetetlen élményben volt része a napokban. A Miamiban található Nemzetközi Pilótaképző Akadémia felkérte, hogy legyen az iskola reklámarca.

Nagy Adrit Miamiban repítették képgaléria

2012.12.04 12:29ma.hu

Nagy Adri imád repülni, így nagyon örült, mikor a pilótaképző iskola felkérte őt, hogy segítsen népszerűsíteni az oktatásukat. Az akadémia központja Miamiban van, így meghívták oda Adrit, nézzen körül náluk.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

Megismerkedett az iskolával, beült órákra, kipróbált egy különleges szimulátort is. Sőt, egy profi pilótával berepülték Miami környékét és a Bahamákon is járt. Az utazáson készült egy reklámfilm és volt egy különleges fotózás is, melyet Adri nagyon élvezett.

Életem egyik legjobb élménye ez az út. Gyönyörű a környék, a repülés minden percét imádtam. Szuper lenne, ha az autóvezetői engedély letétele után egyszer majd egy pilótajogosítványt is szerezhetnék itt Amerikában. Bár ez még a jövő zenéje” - mesélte Adri, akinek most első az éneklés, így minden erejével karrierjére koncentrál.

Készül legújabb kislemeze, amelyet Los Angeles-ben, elismert amerikai producerek közreműködésével vesznek fel. Ezzel a dallal jelentkezik majd Adri az Eurovíziós dalversenyre, ahol nagy álma, hogy a nemzetközi döntőn képviselhesse Magyarországot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.