Igazi csoki Miki hozta az ajándékokat

Képek - Hujber Feri és családja Afrikában várta a Mikulást

Hujber Feri kisfia kevés dolgon lepődik meg, így a legnagyobb természetességgel fogadta azt is, hogy idén a nagy szakáll alól egy fekete arc kandikál ki. A színész Afrikába vitte a családját.

Hujber Feriék afrikai mikulásozása képgaléria

2012.12.06 16:29ma.hu

"Úgy tudtam, hogy Afrikában nem ünneplik a Mikulás-napot, ezért is volt nagy meglepetés, amikor a fiamhoz megérkezett a fekete Télapó" - meséli lelkesen Hujber Feri, aki egészen rendhagyó körülmények között tartotta idén a nevezetes napot. A nagyszakállú ugyanis ezúttal nem pirospozsgás, hanem fekete arccal mosolygott a négy éves Noelre, igaz, a kisfiú annyira izgatottá vált a Mikulás láttán, hogy ez fel sem tűnt neki.

A színésznek szerencsére nem kellett messzire mennie az afrikai hangulathoz, csak néhány órányi autózás várt a családra, hogy megérkezzenek a Bük szívébe, a felsőtárkányi Bambara hotelbe, ami minden apró részletéig a déli kontinenst idézi. "A hotel tulajdonosai jó barátaink, ezért visszatérő vendégek vagyunk a szállodában" - vallotta be a közkedvelt színész, akit már korábban megragadott a csodás trópusi környezet európai kényelemmel ötvözött világa. Ráadásul a tulajdonosoknak köszönhetően számtalan érdekes történetet is meghallgathatott már az igazi Afrikáról.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Épp ennek a vegyítésnek köszönhetően fordulhatott elő, hogy a kis Noel várakozása beteljesülhetett és Afrika ide vagy oda, bizony nagy kabátjában megérkezett hozzá a Mikulás. "Pici kora óta azt mondogatjuk neki, hogy csak a jó gyerekekhez érkezik, ő pedig mindig azt mondja, hogy jó gyerek volt, és már november végén bőszen várja a Télapót. Hozzáteszem, még sosem kapott tőle virgácsot" - nevetett Feri. "Most is annyira izgatott volt, hogy rögtön bepattant a Télapó ölébe és már szavalta is a kis versét. Az ajándéknak is nagyon örült, és a játszóházban lévő kisfiúkkal rögtön meg is osztotta" - tette hozzá.

Természetesen a nagy ajándékosztás mellett nem lehetett megfeledkezni Noel régi barátairól, a szurikátákról sem, igaz, kissé nehéz volt lebeszélni a kisfiút arról, hogy nekik is vigyen egy kis csokoládét. "Azt mondta, őket biztosan nem látogatta meg a Mikulás, ezért mindenáron meg akarta velük is osztani a finomságokat" - idézte fel a büszke apuka, de aztán végül sikerült meggyőzni a gyermeket arról, hogy a két kisállat jobban fog örülni a gyümölcsdarabkáknak, amit Ferivel közösen osztottak ki nekik.

Az öröm pedig akkor hágott a tetőfokára, amikor Feri megsúgta neki, hogy hamarosan újra meglátogatják az állatkákat és a szállodát is, mert biztos ami biztos, gyorsan vásárolt karácsonyra is egy wellness-utalványt az egész családnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.