Mindketten az ifjú színésznőért bolondulnak

Képek - Elcsábították Hujber Ferit - ugyanaz a nő, mint Németh Kristófot!

Hujber Ferenc is csatlakozott az Abigél című színdarab szereplőgárdájához. A színész a Játékszín új igazgatójával, Németh Kristóffal osztozik Kuncz Feri szerepén, így az Uránia színpadán futó előadásokon Vitay Gerorgina kegyeiért már ketten küzdenek.

Hujber Feri az Abigélben képgaléria

2012.11.27 18:29ma.hu

Kuncz Feriként mutatkozott be az Abigél című színdarabban Hujber Ferenc, aki Németh Kristóffal váltott szereposztásban vállalta a megtisztelő feladatot. A népszerű színésznek nem okozott gondot felvenni a próbák és az előadások ritmusát, hamar beilleszkedett az összeszokott társaságba.

Fotó: Positive - György Zsolt (A galériához KATT a képre!)


A leginkább Bánfalvy Ágnessel találta meg a közös hangot, amely a darab fotózásán készült képeken is jól látható. "Nagyon örülök, hogy Bánfalvy Ágnes felkért a szerepre és annak is, hogy a darabbal tovább él a mű. Ha rajtam múlna, kötelező olvasmánnyá tenném az iskolákban Szabó Magda regényét” – nyilatkozta Hujber, aki szívesen viseli darabbéli bakaruháját, amely véleménye szerint rendkívül férfias viselet.

Annak ellenére, hogy a való életben kisfiam, Noel születése óta visszafogott családapaként élem az életem, kifejezetten élvezem, hogy a színpadon egy hazaáruló, számító, karrierista és nőcsábász szerepet játszhatok” – tette hozzá.

A királyi főhadnagyot játszó Németh Kristóf továbbra is szeret Kuncz Feri szerepébe bújni, ugyanakkor mióta átvette a Játékszín direktori posztját, kevesebb ideje jut egyéb feladataira. A jelenlegi felállást a Ginát alakító Csöngedi Nikolett élvezi a legjobban, hiszen két megnyerő férfi harcol érte a színpadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.