"Megijedtem, mert sokat kell beszélni"

Videóval - Hujber Feri: Megúsztuk a babysittert!

Csak most távozott az RTL Klubtól, de máris újra csupa pörgés az élete Hujber Ferinek, aki mostanában épp egy kabarét próbál. A legfontosabb mégis a családja, rájuk mindig jut ideje!

2011.03.30 10:29tabu.tv

Hujber Feri alig pár hónapja távozott az RTL Klub Reggelijének csapatától, de nincs ideje unatkozni: mostanában épp a Kabaré24 színpadán próbál, egyszerre két egyfelvonásos darab is hamarosan műsorra kerül az ő szereplésével. Itt csípte el őt két jelenet közt a Tabu TV riportere.

"A Lajos és a Károly című egyfelvonásos darabokra készülünk éppen. Ez egy rohammeló. Amikor először meghallottam, hogy három-négy hét próbaidőszak van az egészre, akkor nagyon megijedtem, mert nagyon sokat kell benne beszélni. Nagyon nehéz volt beleverni a szöveget a fejembe, úgyhogy a felszabadult játék is még egy kicsit odébb lesz..." - meséli.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A színész-műsorvezetőnek a rengeteg próba és szövegtanulás mellett állítólag a családjára is bőven jut ideje.

"Én nagyon sokat vagyok velük, rengeteget! Ezek a darabok mind különböző időszakokban próbálódtak be. A próbák általában délelőtt és este vannak, de ennek ellenére nagyon sokat vagyok otthon: két és fél éves a gyermekünk és eddig megúsztuk a babysittert, ez pedig szerintem elárul valamit arról, hogy hogyan osztjuk be az életünket." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hujber Feri.

Még több hír Hujber Feriről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.