Stohl helyére kerül a színész

Hujber Feri nőnapi ajándék lesz

A hetek óta tartó találgatásoknak vége: hivatalossá vált, hogy Hujber Feri lesz a Reggeli új műsorvezetője!

2010.03.04 12:30rtlklub.hu

Stohl András januárban döntött úgy, hogy hosszú évek után bizonytalan időre felhagy a reggeli műsorvezetéssel. Az ő megüresedett helyére válogattak hosszú heteken át új férfi műsorvezetőt Szujó Zoli és Csonka András mellé.

- Ferit régóta ismerjük már, a Rettegés fokától a Kalandra falon át A Széfig és a Vacsoracsatáig több műsorban bizonyított, nagyon kedveljük őt. Egy ideje foglalkoztunk a gondolattal, hogy munkatársunk lehetne, de ezidáig mind Hujber Feri egyéb elfoglaltságai, mind az RTL Klub műsorai nem szolgáltattak erre lehetőséget. A Reggeli azonban remek alkalom arra, hogy Ferit az RTL Klub műsorvezetőjeként köszönthessük, mivel a válogatáson is ő szerepelt legjobban. Tehetséges, humoros, sármos férfi, aki most egy új szerepkörben is meghódíthatja a nézőket – indokolta a döntést Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere.

- Őszintén bevallom, hogy nagyon izgulok. Bár számtalanszor szerepeltem már az ellenkező oldalon, azaz interjúalanyként, de ez most teljesen más érzés lesz. Ahogy bejöttem az RTL Klub székházába, már kollégaként köszöntöttek a stáb tagjai és leendő műsorvezetőtársaim is. Jövő hétfőn kezdek, Horváth Éva oldalán. Az első időkben biztos, nagyon oda kell rám figyeljen, ráadásul az első napomon a Reggeli fő témája az Oscar-díj átadás lesz, szóval alapos előkészületet igényel majd a téma. Az, hogy színész vagyok, a műsorvezetésben szerintem csak előnyömre válhat, hiszen a váratlan szituációkat, kényes helyzeteket talán könnyebben tudom majd kezelni. Remélem, hogy a nézők megszeretnek majd ebben az új „szerepben”. – nyiltakozta Hujber Feri, aki nőnapon, azaz március 8-án kezd a Reggeli műsorvezetőjeként – remélhetőleg a hölgynézők örömére.

Így kukázik Hujber Feri - videóval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.