Nem tud dönteni két nő között a színész

Leleplező fotók: szerelmi háromszögbe keveredett Hujber Feri

Pikáns helyzetben találta magát Hujber Feri: most két nő között őrlődik és nem tud dönteni. Legalábbis legújabb szerepében, mert a magánéletben saját bevallása szerint sosem kerülhetne ilyen szituációba.

Hujber Feri két nő közt... képgaléria

2012.02.16 13:29RedLemon

Hujber Ferencet imádják a nők: sármos, sikeres és szenvedélyes csakúgy, mint az általa megformált András, a Hacktion című sorozat főszereplője. Színész és szerep tökéletesen megtalálták egymást, egy dologban mégis különböznek. Ellentétben karakterével Hujber Ferenc sosem őrlődött sokáig két nő között, mindig pontosabb tudta, kihez húz a szíve.

Bevallom, megesett, hogy kapcsolatban éltem, mégis kacérkodtam más lányokkal. Két nőbe azonban sosem voltam szerelmes egyszerre, mindig egyértelmű volt számomra, kivel szeretnék lenni, még akkor is, ha ez az aktuális kapcsolatom végét jelentette” – vallotta be a színész.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Hujber Feri elárulta, hogy mint minden férfi, ő is azokat a nőket kedveli, akik egyszerre szenvedélyesek és bújósak, megbízhatóak és szeszélyesek. Oroszlán Szonja (Betti) és Gubík Ági (Gréta) a sorozatban a két végletet képviselik, így a színész szerint nem csoda, ha Andrásként mindkettőjükért bolondul.

Az életben szerencsés vagyok, hiszen a feleségemben, Cintiában megtaláltam mindent, amire vágyom. Nem tagadom, mindketten szenvedélyesek vagyunk, és sokáig szoktuk egymást, de az első perctől tudtuk, hogy együtt akarjuk leélni az életünket” – árulta el a Hacktion sztárja.

Mi lesz a szerelmi háromszög vége, és hogyan küzdenek meg a szereplők a hacker világ támadásaival és zűrös érzelmeikkel egyszerre? Kiderül a Hacktion új részeiből.

Hacktion - Minden hétfőn 21.10-kor, új epizódokkal a Magyar Televízió műsorán

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.