Alig találkoztak a munka miatt - most bepótolták!

Képek - Hujber Feri 9 hónap után lepte meg a feleségét

Hujber Ferinek az utóbbi időben rengeteg munkája volt: a filmek és a sorozatok egymást érték, így viszont nagyon kevés időt tudott együtt tölteni a családjával. A helyzet pedig napról napra rosszabb lett, bár Noel közelségét érezte, hiszen együtt alszik kisfiával, de Cynthiára kevés idő jutott.

9 hónap után tudott romantikázni Hujber Feri és Cynthia képgaléria

2012.05.21 10:29ma.hu

Azt az évek során már megszoktuk, hogy külön utakon járunk a munkánk miatt, azt viszont még nem és nem is szeretnénk megszokni, hogy otthon se találkozzunk, mert én hajnalban kelek és késő este érek haza"  – meséli Hujber Feri – "és ez így megy már 9 hónapja".

"Bár sosem panaszkodtam a sok munka miatt, Cynthia pedig türelmesen várt, mégis vágtam a centit, hogy mikor lesz már szünet, amikor mindent megadhatok a feleségemnek” – tette még hozzá.

Feri és Cynthia tehát már 9 hónapja nem tölthettek hosszabb időt kettesben, de most végre elutaztak egy hosszú hétvégére egy mesés szállodába Egerszalókra.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Cynthiát egzotikus lánynak tartom több mint 9 éve, és egy ilyen gyönyörű lányt megilleti az 1001 éjszaka világa, ezért úgy gondoltam, meglepem. Nagy titokban megszerveztem neki egy romantikus utat Marokkóba – ráadásul ezért a marokkói élményért csak Egerszalókig kellett kocsikáznunk!" – nevet Feri.

"A szálloda rögtön elvarázsolt minket, ránk fért, hogy végre csak egymással foglalkozzunk. Sokat pihentünk, élveztük a szeánszokat, a wellness programokat és a finom marokkói mentateát" – folytatta a népszerű színész.

A pár kéz a kézben sétált a parkban, és amíg Cynthia a bambuszrudas és a csokoládés masszázst élvezte, addig Feri a vendéglátójukkal, Abdullal Hammam-béli gőzszeánszon vett részt. Este pedig a Dubai kertben költöttek el egy finom, hamisítatlan arab vacsorát, hozzá pedig shiraz bort ittak, amivel itt találkoztak először, és rögtön a borkedvelő Feri kedvencévé vált.

Az ismert pár egyhangúan vallja, hogy szükség van ilyen gyermekmentes napokra, mikor mindkét szemük a másikra szegeződhet és leshetik egymás kívánságát.

Nézze meg, hol töltötték a romantikus hétvégét Hujber Feriék: a videóhoz KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.