Susan Boyle: vénkisasszonyból reflektorfénybe

Filmet készítenek Hollywoodban SuBo történetéből

Megfilmesítik Susan Boyle életét és legendás ismertté válását: a skót énekesnő kigúnyolt vénkisasszonyból vált ünnepelt popsztárrá 2009-ben.

2012.11.29 18:29MTI

A Studio Fox Searchlight megvásárolta a Susan Boyle életének történetére illetve az I Dreamed A Dream című brit musical felhasználására vonatkozó jogokat - közölte a Deadline.com filmes portál.

Boyle 2009-ben a Britain's Got Talent című tehetségkutató versenyben lépett fel és tett szert világhírnévre. Az I Dreamed a Dream című dallal lopta be magát a verseny zsűrijének és közönségének a szívébe. 2009-ben megjelent első albuma is az I Dreamed A Dream címet kapta, és minden idők leggyorsabban fogyó debütáló lemezének számított akkoriban.

Idén márciusban mutatták be a villámgyorsan ismertté vált énekesnő életén alapuló musicalt Nagy-Britanniában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.