Susan Boyle személyesen énekelt a premieren

Álmodtam egy álmot: musical lett SuBo életéből

Bemutatták Londonban azt a musicalt, amely a semmiből felbukkant és világhírűvé vált énekesnő, Susan Boyle életét dolgozza fel. A premieren a darab "alanya" személyesen lépett fel.

2012.03.29 10:29ma.hu

Másfél éves szünet után Newcastle-ben láthatta újra élőben a közönség Susan Boyle brit énekesnőt, aki a róla szóló musical díszbemutatóján lépett színpadra. Az ötven éves sztárt óriási ovációval fogadta a közönség.

SuBo népszerűsége három évvel ezelőtt kezdődött, amikor bemutatkozott a Got Talent (nálunk Csillag születik) brit változatában. Akkoriban munkanélküliként, egyszerű templomi kisegítőként dolgozott, és ránézésre nem is állhatott volna távolabb a sztárvilágtól. Ám amikor felcsendült a hangja a teremben, még a sokat látott-hallott zsűri álla is leesett, a kezdeti lenéző tekintetek és tréfálkozó megjegyzések egy szempillanat alatt foszlottak semmivé.

Azt a bizonyos szereplését a legnagyobb videómegosztó portálon azóta mintegy félmilliárd alkalommal nézték meg, és senkit sem lepett meg, hogy néhány héttel később őt éltette a show végső győzteseként a közönség és a világ. Az egyedülálló, szociális segélyen tengődő nő, aki egész életében édesanyját ápolta és csak annak elhunyta után jelentkezett a műsorba, nem is tudta feldolgozni a hirtelen rázúduló népszerűséget, idegösszeomlást kapott.

A mélyen vallásos, katolikus szellemben élő sztár szerencsére ha nehezen is, de túljutott élete ezen nehéz szakaszán, és az I Dreamed a Dream (Álmodtam egy álmot) című musical premierjére azonban ismét régi fényében tündökölt, sikere az elmúlt három évben töretlen: három nagylemezéből összesen 16 milliónál is több példányt adtak el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.