A skót énekesnő az amerikai slágerlisták élén

Mindent ural: Susan Boyle beérte a Beatlest

Susan Boyle második, The Gift című lemezével áll a brit és az amerikai slágerlista élén.

2010.11.19 08:15MTI

A Billboard szerint Boyle albumából az amerikai megjelenés első hetében 310 ezer példány fogyott, ezzel Taylor Swift Speak Now címet viselő lemezének eladásait pipálta le.

A lemez kiadója, a Sony szerint Boyle az első énekesnő, aki kevesebb mint 12 hónapon belül két alkalommal is egyszerre került a brit és az amerikai listák élére.

Ezt legutóbb a Beatles érte el 1969-ben. A Britain's Got Talent című tehetségkutatóban feltűnt énekesnő tavalyi, I Dreamed a Dream című lemeze 10 millió példányban kelt el, ezzel az év legsikeresebb albuma lett.

A várakozások ezúttal visszafogottabbak, de a Sony így is ötmilliós eladásra számít.

"Nagyon örülök a sikerének, megint felülkerekedett. Ő az én hősöm" -
mondta Simon Cowell, Boyle mentora.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.