Olyan, mint egy mese, csak igaz

Musicalt írtak Susan Boyle történetéből

2012 márciusában mutatják be azt a musicalt, amely Susan Boyle üstökösszerű felemelkedéséről szól, az angliai bemutató után Amerikában és Ausztráliában adják elő a darabot.

2011.06.17 15:29MTI

Musical készül Susan Boyle énekesnő üstökösszerű felemelkedéséből Nagy-Britanniában. "Történetében minden megvan, ami egy meséhez kell, azzal a kis ráadással, hogy még igaz is" - mondta pénteken Michael Harrison színházi producer.

Az  I Dreamed A Dream című zenés darab 2012 márciusában mutatkozik be Newcastle Upon Tyne városában, majd amerikai és ausztráliai turnéra indul.

A skót Susan Boyle a Britain's Got Talent című - Magyarországon X-Faktorként megismert felépítésű - televíziós tehetségkutató válogatásán tűnt fel, a Nyomorultak című musical betétdalát, az I Dreamed A Dream (Álmodtam én egy álmot) című művet énekelve.

Az énekesnő története világszerte megindította az embereket: Susan Boyle közel fél évszázadon át "kívülállóként" élt skóciai szülőfalujában, tanulási nehézségekkel küzdött, csúfolták, sokat betegeskedett, soha nem ment férjhez, Pebbles nevű macskájával élt. A tehetségkutató révén azonban egy csapásra világsztár lett.

"Soha nem gondoltam volna, hogy színpadra viszik az életemet. De az elmúlt két évben annyi minden történt" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.