Igazi adomány: The Gift

Továbbra is Susan Boyle a legsikeresebb brit zenész a tengerentúlon

A brit zenészek közül továbbra is Susan Boyle a legkelendőbb a tengerentúlon: az énekesnő második, The Gift című albumából 3,7 millió példány kelt el.

2011.02.21 22:35MTI

A Britain's Got Talent című tehetségkutatóban felfedezett skót asszony első albumából, az I Dreamed A Dream című korongból hatmillió darab fogyott - írta internetes oldalán a BBC brit közszolgálati adó (www.bbc.co.uk).

A szigetország zenészei közül Sade került a második helyre, a Soldier of Love címet viselő lemezből 2,3 millió kelt el.

A Mumford and Sons albumából, a Sigh No More-ból 1,3 milliót vásároltak a tengerentúlon.

A negyedik helyet csípte el a Muse 2009-es lemeze, a The Resistance egymillió példányban kelt el. Ennél kevesebbet - 900 ezret vásároltak - Phil Collins, a Gorillaz és James Blunt korongjaiból - jelentette a Music Week című magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.