Divatosabbra veszi Gaga a figurát?

A Versace tervezheti Lady Gaga következő turnéruháit

A közösségi mikroblogján osztotta meg Lady Gaga a rajongóival az örömhírt, miszerint a világhírű divattervező ház gondoskodik a következő turnéja fellépőruháiról.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.11.14 16:29ma.hu

Úgy tűnik, az eddigi extrém, helyenként csak szimplán őrült, máskor viszont kifejezetten megbotránkoztató ruhakölteményeket felválthatják a divatosabb darabok, már ha a Versace cég marad a hagyományainál és nem idomulnak Lady Gaga eddigi stílusához. A híres divattervező vállalat készíti el ugyanis az énekesnő következő turnéjára a fellépőruhákat, erről maga Lady Gaga számolt be a twitteren.

Lady Gaga és Donatella Versace 2012. október 1-jén Milánóban (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

Igaz, néhány hete még azt suttogták bennfentesek, hogy Lana Del Rey lehet a legendás olasz divatház új arca, a múlt héten pedig már az ugyancsak furcsa megjelenést preferáló MIA neve röppent fel, miszerint tárgyalásokat folytat a Versace vezetőivel. Ezek után persze némileg fenntartásokkal kell kezelni Gaga bejelentését is, hisz ki tudja, talán a jövő héten megint valaki más lesz terítéken, az viszont biztos, hogy másfél hónappal ezelőtt, amikor az énekesnő Milánóban járt, Donatella Versace fogadta őt, a Versace-csoport elnökeként.

Egyébként is kölcsönösen tisztelik egymást, legalábbis a nyilatkozataikból ez derült ki, sőt, tavaly Lady Gaga arra is ígéretet tett, hogy két teljes hónapon keresztül csak Versace-ruhákat és kiegészítőket fog viselni. Igaz, ezt végül nem tette meg, de az elnöknőt ettől függetlenül büszkeséggel töltötte el már az ígéret is.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.