Felly K előtt megnyílhat a kapu

Egy álom teljesülése: Lady Gagával találkozhat a magyar sztár!

Felly K amerikai-magyar énekesnő élete legnagyobb álma teljesülhet pár héten belül. Egy Los Angeles-i stúdióban találkozhat a világ jelenlegi legsikeresebb énekesnőjével, Lady Gagával.

2012.11.09 10:29ma.hu

Felly K pár éve egy amerikai fellépése alkalmával találkozott Missy Galanidával, az egyik legismertebb klipgyártó cég, a DNA executive producerével. A két hölgy percek alatt életre szóló barátságot kötött azon az estén. Missy gyártja Britney Spears, Justin Bieber, Eminem és Lady Gaga videóit is. A barátnő hamarosan Felly K legnagyobb álmát fogja megszervezni, mégpedig egy találkozást Lady Gagával.

Felly K legújabb klipje, a Fashion Life a divatról és annak áldozatairól szól. Ez az életérzés és a klip képi világa nagyon közel áll Gaga stílusához. Mikor a neves amerikai producer látta a kész klipet, rögtön közölte barátnőjével, hogy ha szeretné, megmutatja Gagának is a videót.

Felly K (jobbra) és barátnője, Missy (Fotó: Sunhill)


Felly K majd' kiugrott a bőréből, hogy ennyire tetszik a szakembernek a klip és hogy ez a megtiszteltetés éri. Nemsokára Amerikába utazik, hogy befejezze az új albuma stúdiómunkálatait és akkorra megszervezi Missy is a találkozást Lady Gagával.

Missy az egyik legjobb barátom New Yorkban. Mind emberileg, mind szakmailag közel állunk egymáshoz, így tényleg nagyon örültem, hogy ennyire tetszett neki a legújabb klipem. Alig várom a találkozást Lady Gagával, hiszen nekem ő legnagyobb ikon és imádom a stílusát, a vagányságát. Kíváncsi vagyok milyen lesz vele személyesen megismerkedni, bár Missy elmondása alapján nagyon jó fej, közvetlen csaj” mesélte Felly K izgatottan.

Már a magyar rajongók is megnézhetik a Fashion Life klipet, amiben hazai celebek változnak át külföldi világsztárokká.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.