Felly K merészet álmodott

Képek - Szex és tűsarok... a belváros szívében

Felly K amerikai-magyar énekesnő gondolt egy merészet és saját egyedi, extravagáns cipőiből egy impozáns kiállítást szervezett a Magma galériában. A rendezvény fő tematikája a tűsarok és a szex volt.

Szexi tűsarkok a belvárosban képgaléria

2012.04.24 15:29Sunhill Media

Különleges eseményre gyűltek össze a hazai celebek. Felly K magyar származású énekesnő több mint 15 éve él New Yorkban. Az évek alatt igazi cipőkülönlegességekre tett szert és úgy gondolta, hogy szeretné őket bemutatni itthon.

A cipők többsége a népszerű Szex és New York tervezőinek darabjai, így adott volt, hogy a rendezvény a szexről és a tűsarkakról szóljon. A sorozat talán legemlékezetesebb jelenete, mikor az egyik szereplő sushiba öltözik, így egyértelmű volt, hogy a partin is sushit szolgálnak majd fel, a Papírtigris jóvoltából.

A japán ételkülönlegesség mindenkinek elnyerte tetszését, így a jelenlévő sztárok is örömmel fogyasztották, persze volt, aki egy finom kávéval vagy borral is koccintott a főszervezővel.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


A rendezvényen szerelmespárok és legjobb barátok együtt érkeztek. Király Viktor és táncosaival fellépő kedvese, Forrai Bea, valamint Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda együtt gyönyörködtek a cipőkben. VV Vera és Kinga egy ideje már jó barátságban vannak, el sem mozdultak egymás mellől.

Kustánczi Lia és Bertók Maya évek óta barátnők, így egyértelmű volt, hogy együtt jöttek. Szunai Linda és Szecsődi Karcsi is legjobb barátaikkal nézelődtek. Debreczeni Zita pedig Dominique Roberts sminkmesterrel együtt élvezték a partit és megállapították, hogy Zita kedvenc márkájából is van néhány darab a kiállított cipők között.

A kiállításon mindenki boldogan nézegette és próbálgatta az igazi különlegességeket és falatozott a japán finomságokból. Felly K bebizonyította, hogy nemcsak remek énekesnő, partiszervezőnek sem utolsó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.