Iskolába már tűsarkúban fog járni?

Durva: az 5 éves Suri Cruise már magassarkúban nyomul

"Suri csak önkifejez" - védekezett néhány hónapja Tom Cruise, amikor kérdőre vonták, miért öltözik úgy az óvodás korú gyermeke, mint egy koravén felnőtt. Most megint kifejezte magát.

2011.09.09 18:29ma.hu

Nem először akasztja ki a nagyközönséget Suri Cruise, akit szülei finoman szólva laza pórázon hagynak, elméletük szerint ugyanis a gyereknek arra van szüksége, hogy kibontakozhasson az egyénisége, és ebben semmilyen módon nem szabad őt gátolni.

Ezt olyan tökélyre fejlesztette Tom Cruise és Katie Holmes, hogy a mindössze 5 éves kislány saját maga dönti el, milyen ruhákat vásároljanak neki szülei, ők pedig szó nélkül fizetnek a kasszánál, még akkor is, ha a ruha stílusa egyáltalán nem egy ekkora gyermekhez illik.

Az már persze más kérdés, ki az, aki egyáltalán ekkora méretben felnőttekre való ruhákat vagy cipőket gyárt, Hollywood különc szokásait ne akarjuk innen, ebből a távoli és kicsiny országból megérteni. Mindenesetre eléggé bizarr látvány, amikor egy pici lány a fidres-fodros kis ruhácskájában, meg egy vitathatatlanul magassarkúnak minősülő lábbeliben száguld végig az utcán.

De hát nem szólhatunk egy szót se, hisz Suri ezúttal is valószínűleg épp csak önkifejezett.

Még több hír a Cruise-Holmes párról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.