Tom Cruise szerint is egyértelmű a jövője

Katie Holmes eldöntötte: Suri színésznő lesz!

Katie Holmes úgy véli, lánya sokféle pályát választhatna nagyobb korában, de a legvalószínűbb, hogy szülei nyomdokába lép és színésznőként szerez hírnevet magának.s

Suri Cruise az anyjával, Katie Holmes-szal képgaléria

2011.07.17 12:29ma.hu

Katie Holmes őszintén megnyílt az InStyle magazinnak, nyíltan mesélt a saját stílusáról, az új filmjéről, de a legérdekesebb mégis az a rész volt, amikor lánya és a jövője került szóba. A színésznő ugyanis bevallotta: Suri Cruise minden bizonnyal szülei útját követve ugyancsak a színészi pályára fog lépni.

Katie az anyák elfogultságával a következőket mondta: "Azt hiszem, egy csomó mindent csinálhat majd. Nagyszerű sportoló, énekes vagy táncos lehet belőle, de úgy gondolom, leginkább színésznő lesz belőle."

A galériához KATT a képre!

Ennek nyilván sok köze van ahhoz is, hogy nemcsak az anyja, de apja, Tom Cruise is világhírű színész, de az is biztos, hogy a kislánynak az igen zsenge kora ellenére is már erősen kifejlett önérzete és akarata van. Ez a pályaválasztásban sem enged majd megalkuvást, de egyelőre még csak az öltözködésében nyilvánul meg a határozottsága.

"Nem én öltöztetem, saját magát öltözteti" - ismerte be Katie. "Nyilvánvaló, hogy a ruhákat én veszem meg neki, de vele együtt választjuk ki, sőt, ő is segít nekem. Ha ő szereti valamelyik ruhámat, akkor tudom, hogy az tényleg jó." - véli a kiskorú "divatszakértőről" a büszke anyuka.

Még több hír Katie Holmesról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.