Pancsolás és homokozás volt a hétvégi program

Így strandol Katie Holmes és Suri Cruise

Miközben az apuka a Rock of Ages című filmen dolgozik, Katie Holmes a Miami-i strandra vitte Surit, és egy boldog napot töltöttek együtt, még a fotósok is csak tisztes távolból kattogtattak.

2011.06.20 12:39ma.hu

Kellemesen telt a hétvégéje Katie Holmesnak és Suri Cruise-nak, akik kihasználva a tökéletes nyári időt a tengerparton kötöttek ki. Katie bátran vehette fel a kétrészes fürdőruhát, és igazán nem kellett volna a rövidnadrágot is felhúznia, hisz még mindig nincs mit szégyellnie és takargatnia magán.

Kevésbé mutatkozott viszont bátornak lánya, Suri, aki még a vízbe is csak ruhában mert bemenni.

A szemtanúk szerint anya és lánya remekül szórakoztak, sikongattak, amikor egy-egy hullám felkapta őket a vízben, utána pedig a puha homokból várat építettek és nem foglalkoztak a külvilággal.

És hogy hol volt mindeközben az apuka, Tom Cruise? Nem túl messze a családtól, ám míg a színésznő és kislánya Miami tengerpartján múlatták az időt, addig Tom a Rock of Ages című film jeleneteit forgatta, amelyben egy rocksztár történetét mutatják be, várhatóan 2012 júniusában.

Még több hír Katie Holmesról


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.