Új koronggal jelentkezik a jazz-énekesnő

Megjelent Felly K második albuma!

Június 6-án jelenik meg Felly K jazzénekesnő második önálló jazz albuma - Az énekesnő, aki spontaneitásával folyamatosan lepi meg a közönséget, most is különleges élményt tartogat, ezúttal nem csak a jazzrajongók számára.

2008.06.15 12:00ma.hu

Az énekesnő, aki spontaneitásával folyamatosan lepi meg a közönséget, most is különleges élményt tartogat, ezúttal nem csak a jazzrajongók számára.

Ami változatlan, az a közös munka folytatása a kiváló zeneszerző, zongorista alkotótárssal, Oláh Tzumó Árpáddal, aki a számokat hangszerelte, és az album zenei producereként is közreműködött.

Új és egyedi azonban az album koncepciója, amely az előző közös lemeznél jóval könnyedebb hangvételű és elsősorban a magyar közönséghez szól.

A „Szeretni bolondulásig" igazi nyári zenei élményt ígér minden igényes zenehallgatónak. Az albumon tíz régi magyar szerelmes sláger és egy francia világsláger szólal meg jazz, bolero és bossanova feldolgozásban. Különlegessége, hogy míg a dalok magyarul hangzanak el, a hangszerelés az amerikai jazz világát is felidézi.

A két világ talákozásából egyedi hangzású kompozíciók születtek. A gondosan kiválogatott dalok - balladák, swingek, bossanovák - szenvedélyes stílusban mesélnek a szerelemről.

Dalok: Szeretni Bolondulásig, Boldog nyár, Halálos tavasz, Susu bolondság, Valaki kell, Engem nem lehet elfelejteni, Félteni kell, Holnap, ki tudja…, Könnyű, mint az 1x1, A boldogság és én,

Paroles Kiadó: The Argus Productions

Hangszerelés, zenei producer: Oláh Tzumó Árpád www.tzumo.com
Vokál: Felly K
Zongora: Oláh Tzumó Árpád
Szaxofon: Tűzkő Csaba
Bőgő: Jónás Ákos

Ütőhangszerek: Arturo Stable (New York) Dob: Borlai Gergő
Hangmérnök / Mastering: Gresetzky Tamás
A felvételek az Aquarium stúdióban készültek. Producer: FELLY K

www.fellyk.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.