A világsztár melegítette be a csikidam-rajongókat

Megfordult a világ: Felly K volt Szikora Robi előzenekara!

Egy különleges meglepetést kapott Szikora Robi az amerikai-magyar énekesnőtől, Felly K-től: a szokásos éves agárdi koncerten előzenekarként fellépő Felly K előadta a zenekar Szerelmes vagyok című dalát - igaz, egy kicsit másképp, mint az eredeti.

2012.08.22 18:29ma.hu

Felly K ugyan régóta él New Yorkban, de jól ismeri az R-GO slágereket, sőt igazi R-GO rajongó. Nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy fellép Robiék agárdi nagykoncertje előtt.

Fotó: Sunhill

Kitalálta, hogy meglepi a frontembert és egy alkalomra átalakította a Szerelmes vagyok című dalt. Erről a kis merényletről semmit sem tudott Szikora Robi, így nagyon meglepődött, mikor meghallotta az átírt dalt. A feldolgozás nagyon tetszett a zenekarnak és a tomboló közönségnek is. A produkció annyira jól sikerült, hogy már beszéltek az esetleges folytatásról is.

"Nagyon örültem a lehetőségnek, hiszen nagy kedvencem már régóta az R-GO. Lelkesen készültem a fellépésre és már alig vártam, hogy egy kicsit meglepjem Szikora Robit. Az egyik kedvenc dalom a Szerelmes vagyok, így kézenfekvő volt, hogy ezt fogom előadni és, ahogy ez nálam már természetes, kicsit átformáltam az én stílusomra. Ebben többen segítettek nekem, amit ezúton is köszönök. Nagyon jól éreztem magam a színpadon és a közönségnek is tetszett az új köntösbe öltöztetett Szerelmes vagyok" - mesélte boldogan Felly K.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.