A paella volt a hibás?

Botrány: Lady Gaga a színpadon rókázott

Egymás után négyszer dobta ki a taccsot Lady Gaga a barcelonai koncertje közben, de minden alkalommal folytatta a táncolást, mintha mi sem történt volna. Később nem kommentálta az esetet.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.10.08 18:29ma.hu

Egyelőre nem adott magyarázatot a hétvégén történtekre, pedig lenne miért mentegetőznie Lady Gagának: a hétvégén Barcelonában adott koncertet, de nemcsak a hang jött ki a száján, hanem a vacsora is. A színpadon, a koncert közben. Négyszer. Persze az egyik félmeztelen táncosa megpróbálta takarni a közönség elől, de bármennyire is igyekezett, három oldalról képtelenség volt Gagát körbefogni egymagának, így aztán nemcsak a színpad közelében állók csodálhatták meg az énekesnő vacsoráját, hanem az ő jóvoltukból a világháló közönsége is.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Az eset már önmagában is elég kínos, de külön pikantériát ad neki, hogy mindössze egy hét telt el azóta, hogy a tinisztár Justin Bieber hasonlóképp járt, igaz, ő Arizonában szabadult meg az előzőleg elfogyasztott falatoktól. Igaz, ő legalább azzal védekezett, hogy koncert előtt tejet ivott és nem kellett volna. Lady Gagáról mindössze annyit tudni, legalábbis a saját Twitter-bejegyzése alapján, hogy paellát fogyasztott, mielőtt ugrándozni kezdett a színpadon, és láthatóan a hányás sem szegte kedvét, mert minden alkalom után úgy folytatta a táncot, mintha mi sem történt volna.

Aki figyelemmel követi Stefani Germanotta kisasszony - ez avalódi neve - életútját, az persze valószínűleg egy cseppet sem csodálkozik, hisz ő maga sem titkolta sose, hogy igen közeli barátságban van mind az alkohollal, mind egyes drogokkal, és mikor másnap Londonba érkezett, már nyoma sem volt a hasi panaszainak, úgyhogy a spekulációk máris elindultak.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.