30 millió fölött a sztár követőinek száma

Ilyen még nem volt: Lady Gaga a világon elsőként...!

Közösségimédia-rekordot döntött Lady Gaga: az amerikai popdíva mondhatja el magáról elsőként a világon, hogy Twitter-követőinek száma átlépte a 30 milliós álomhatárt.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.10.06 09:29MTI

Helyi idő szerint csütörtök délután Lady Gagának 30 030 949 követője volt a népszerű mikroblog portálon, amelyen naponta mintegy 30 ezren csatlakoznak az énekes rajongótáborához - derült ki a hírességek közösségimédia-használatát figyelő Starcount.com internetes oldal adataiból.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A 26 esztendős előadó, eredeti nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta, a Google+ közösségi platformon is óriási népszerűségnek örvend: követőinek száma a hét elején átlépte a négymilliót. Gaga ezzel a második helyre került a legnépszerűbb Google+ felhasználók versenyében, amelynek élén Britney Spears áll.

A sztárfigyelő portál szerint Gaga Twitter-szárnyalása két évvel ezelőtt kezdődött, amikor az énekesnő olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Ashton Kutcher, Britney Spears és Barack Obama. "Azóta megállíthatatlanul és páratlanul tör előre: ő volt az első, aki elérte a 10 milliós, majd a 20 milliós álomhatárt, és most a 30 milliós követőtábor megdöntésével folytatta tovább szárnyalását" - húzta alá a portál.

Gaga egyeduralmára jelenleg Justin Bieber jelenti a legnagyobb fenyegetést, akinek 28,5 millióan követik figyelemmel mindennapjait a mikroblog portálon. A fiatal kanadai popénekest Katy Perry követi a sorban 27,2 millió rajongóval. Rihannának, aki amúgy a YouTube videomegosztó portálon és a Facebook-on is lekörözi extravagáns kolléganőjét, a Twitteren mindössze 26 milliós követőtábort sikerült összehoznia.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.