A szőrmebundák vágták ki a biztosítékot

Vérben tocsogó nyúltetemet küldtek Lady Gagának

Miközben egyre több híresség harcol az állatok jogaiért és nyíltan kiállnak az állatvédelem mellett, Lady Gagának sikerült magára haragítania az egyik szervezetet. Az interneten üzentek neki. FIGYELEM: A KÉP FELKAVARÓ LEHET!

2012.08.15 18:29ma.hu

Lady Gaga már nem először akasztotta ki az állatvédőket, de ezúttal megint sikerült belegyalogolnia a lelkükbe, olyannyira, hogy az egyik szervezet a szép szó helyett egy szemléletes képpel üzente meg véleményét. Az extrém énekesnő előszeretetetl jelenik meg különféle rendezvényeken valamilyen szőrmében, és büszkén hangoztatja is, hogy csakis igazi bundát hajlandó felvenni, a műszőrme szóba sem jöhet.

Miközben a sztárok egyre többen állnak az állatvédők oldalára és egyre gyakrabban vállalják, hogy a kétségtelenül kevésbé luxusminőségű (és árú) műszőrmére cserélik meglévő bundáikat, Lady Gaga továbbra sem hajlandó lemondani az állatok gyilkolásával elérhető nemes ruhaanyagról. Épp ezért az egyik szervezet az énekesnő legutóbbi nagylemezének címét (Born This Way) felhasználva készítette el az alábbi képet.


Az angolul nem értő olvasóink kedvéért némi magyarázat a képhez: az egyik nyuszi fölött az "így született", a másik fölött pedig az "így halt meg" felirat olvasható, valamint a felszólítás: "Hé, Lady Gaga, ne vásárolj bundát!"

Hogy lesz-e foganatja, azt nem tudni, mindenesetre korábban hasonlóképp kiverte a biztosítékot, amikor tetőtől talpig húsban jelent meg egy díjkiosztó gálán: azt követően az állatvédők egyik képviselőjétől egy zöldségekből készült bikinit kapott ajándékba, hogy inkább azt hordja. Azóta persze sem húsban, sem zöldségben nem bukkant fel, talán apránként az ő jobb érzéseire is lehet hatni...

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.