Szabotál vagy csak halogat Lady Gaga?

Gaga-babákon megy a perpatvar: 10 milliót követelnek a sztártól

Egy játékgyártó cég beperelte Lady Gagát, mondván, az énekesnő szabotálja a róla mintázott babák forgalmazását.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.07.26 18:29MTI

A felperes MGA Entertainment vállalat extrém öltözetű, a popsztár ismert dalait egy chip segítségével megszólaltató babákat kíván piacra dobni, amiért előlegként kifizetett egymillió dollárt a Lady Gagát képviselő Bravado International cégnek.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A babáknak a megállapodás szerint már idén nyáron kereskedelmi forgalomba kellett volna kerülniük, ám a Bravado tavasszal váratlanul vissza akarta vonni a szerződésnek azt a részét, amely engedélyezi, hogy a babák Lady Gaga slágereit játsszák, később pedig azzal állt elő, hogy a babákat csak jövőre dobják piacra, Lady Gaga új lemezének megjelenésével egy időben.

Az MGA Entertainment szerint azzal, hogy nem fogadták el a babáról készült végső tervet, 28 millió dollár bevételt tettek kockára, ennyit vártak ugyanis őszre. Keresetükben több mint 10 millió dollár kártérítést követelnek. Lady Gaga ügyvédei szerint bele akarják keverni az énekesnőt a két cég közötti vitába, a Bravado pedig a maga részéről megalapozatlannak nevezte a keresetet.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.