Agyvizsgálatra küldték az extrém dívát

Lady Gaga: olyan az agyam, mint egy vízben úszkáló medúza

Meg kellett vizsgálni Lady Gaga agyát, hogy biztosak legyenek benne, hogy nem okozott maradandó károsodást, amikor egy héttel ezelőtt egy koncertjén fejbevágták őt egy hosszú póznával.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.06.22 08:37ma.hu

Úgy tűnik, nem hagyott maradandó nyomokat az a baleset, amelyet Lady Gaga alig több mint egy hete az új-zélandi koncertje közben szenvedett el. Amint arról a ma.hu is beszámolt, az énekesnőt az egyik táncos csapta fejbe az egyik díszletelemmel, egy hosszú póznával, ezt követően Lady Gaga szédülést érzett és enyhe rosszullétet, ám zavartsága ellenére sem akarta cserbenhagyni rajongóit és végigcsinálta a koncertjét.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Később a kórházi vizsgálat megállapította, hogy agyrázkódást kapott és még néhány napig kissé kótyagosnak érezte magát, saját szavai szerint pont úgy, mint egy átdorbézolt éjszaka után, csakhogy ezúttal ivás nélkül.

Bár időközben minden jel arra utalt, hogy teljesen felépült a sérüléséből, sőt, azóta újabb koncertet is tudott már adni, a biztonság kedvéért az orvosok mégis úgy gondolták, jobb, ha megnézik MRI-vel, hogy biztosan nem maradt-e semmiféle utóhatása az esetnek. A sztár persze ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, a vizsgálatot követően még viccelődött is a Twitteren: a vizsgálat a fejében "csak vizet és egy nagy úszó medúzát" mutatott ki - írta.

Természetesen azért meg is nyugtatta az aggódó rajongókat, hogy valóban boldog és teljesen egészséges. A kínos baleset után egyébként ugyanezen az oldalon osztotta meg Gaga azt a fotót, amely a baleset másnapján készült róla, a szemei körül húzódó vörös karikákkal meglehetősen ijesztő látványt nyújtott, igaz, a minimális alvás sem javított az összképen.

Eközben azonban biztosított mindenkit arról, hogy imádja Sydney-t, és örömét fejezte ki, hogy a csodás Ausztráliában lehet.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.