Duzzad a tömeg a Twitteren

Lady Gaga mögött már 25 millió gyűlt össze

Elsőként lépte át a mikroblog sztárfelhasználói közül a 25 milliós követői létszámot Lady Gaga, a hírre reagálva közölte: ő a legszerencsésebb lány a világon.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.06.01 08:29MTI

"Hivatalosan is én vagyok a legszerencsésebb lány a világon" - reagált a rekorddöntés hírére rövid üzenetben Lady Gaga, aki jelenleg Délkelet-Ázsiában turnézik.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A twittercounter.com nevű portál szerint a közösségi portálon a tíz legnagyobb követőtábort számláló hírességből hat helyen popcsillag áll. Lady Gagát a kanadai sztár, Justin Bieber követi a második helyen több mint 22 milliós táborral. A tízes élmezőnyben van még Katy Perry, Rihanna, Britney Spears, Shakira és Taylor Swift is.

A három "kívülálló" a listán Barack Obama amerikai elnök, Kim Kardashian televíziós híresség és a YouTube videomegosztó portál a maga több mint 16, 14,8, illetve 13 millió követőjével.

Lady Gaga volt az első, aki átlépte a 10, a 15 és a 20 milliós küszöböt is a Twitteren.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.