Tltakoznak a muzulmánok a nyíltsága miatt

Lady Gaga inkább nem lép fel, de műsorából nem enged!

Bár az indonéziai hatóságok közölték, hogy hajlandók zöld jelzést adni Lady Gaga június 3-ra Jakartába tervezett koncertjének a helyi muzulmán szervezetek tiltakozása ellenére is, az amerikai popdíva menedzsere közölte, hogy az énekesnő nem változtat műsorán.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.05.25 14:29MTI

Lady Gaga nem "tompítja" az előadást, még akkor sem, ha emiatt nem léphet fel ázsiai turnéja néhány állomásán - mondta a menedzser. A The Straits Times című szingapúri napilap szerint Troy Carter úgy fogalmazott, hogy Lady Gaga "úgy adja elő a show-t, ahogy az van, és nem a provokáció kedvéért provokál".

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Az indonéziai rendőrség előzőleg megtagadta az engedélyt a popcsillag jakartai koncertjére, noha arra minden jegy elkelt. A hatóság azt követően döntött így, hogy az iszlám keményvonalas képviselői erőszakkal fenyegetőztek. Szerintük Lady Gaga szexi ruhái és táncmozdulatai tönkreteszik a fiatalokat. A rendőrség később azt közölte, hogy az énekesnő mégis felléphet, ha némileg "tompítja" műsorát.

Lady Gaga Dél-Koreában kezdte meg nemrég világkörüli turnéját, ott a helyi bigott katolikusok tiltakoztak fellépése ellen. A díva legutóbb Bangkokban koncertezett Born This Way című turnéja részeként. A metropoliszban ellátogatott a híres-hírhedt Calypso Cabaret-ba, ahol félig nővé operált férfiak, transzvesztiták és transzneműek társaságában szórakozott.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.