Eddig hatástalan az áhítat...

Imával harcolnak Lady Gaga koncertje ellen a bigott keresztények

Bár a bigott keresztények imádkoztak Lady Gaga koncertjének lemondásáért, a szervezők hétfőn már be is mutatták az amerikai énekesnő négy, szokásához híven meglehetősen extravagáns, sokat mutató fellépő ruháját.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.04.24 08:29MTI

A négy kosztümből három sokat láttat Lady Gagából, a negyedik pedig tetőtől talpig testszínű latexbe burkolja az énekesnő testét, kebleit és arcát egy-egy markánsabb háromszög fedi.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A popcsillag The Born This Way Ball elnevezésű turnéja pénteken kezdődik a dél-koreai főváros olimpiai stadionjában. Keresztény szervezők nyomására a koncertet látogatóinak minimum életkorát 12-ről 18 évre emelték.

Vasárnap este mintegy háromszáz konzervatív keresztény gyűlt össze Dél-Koreában, hogy együtt imádkozzanak Lady Gaga pénteki koncertjének lemondásáért. Azt vetették az énekesnő szemére, hogy a homoszexualitást és a pornográfiát propagálja. A tiltakozók transzparensei szerint Lady Gaga "obszcén szövegeivel és koncertjeivel" az "egészségtelen szexuális kultúrát" népszerűsíti. A transzparenseket végül a városvezetés eltávolíttatta.

A Fülöp-szigetek után Dél-Koreában él Kelet-Ázsia legnagyobb keresztény közössége - 8,6 millió protestáns és 5,1 millió katolikus. Több mint tízmillió dél-koreai pedig buddhista.

Lady Gaga Dél-Korea után Hongkongba, Japánba, Szingapúrba, Új-Zélandra és Ausztráliába utazik koncertjével. A tervek szerint idén összesen 110 koncertet ad.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.