Megmutatta magát az agyrázkódás után

Fotó! Rémesen néz ki a fejbevágott Lady Gaga

Néhány órával a rémisztő balesete után új fotó jelent meg Lady Gaga mikroblogján: a saját magáról feltöltött képen jól látszik, mit okozott neki a fejbevágás egy póznával, no meg az éjszakázás.

2012.06.12 16:35ma.hu

Vannak pillanatok, amikor az egyébként sokszor irigyelt sztárok helyében nem annyira szeretnénk lenni, Lady Gaga számára ilyen volt az, amikor a hétvégi új-zélandi koncertje alatt az egyik táncos rosszul fogott meg egy díszletelemet és szó szerint fejbekólintotta egy póznával. Az énekesnő a fejéhez kapott, de biztosította róla rajongóit, hogy nem fogja félbehagyni a műsort, még akkor sem, ha az ütéstől láthatóan megszédült és kissé zavarttá is vált.

Fotó: Twitter

Az csak később derült ki, hogy agyrázkódást szenvedett, de az első ijesztő híreket most még egy fotóval is tetézte: a Twitter-oldalára töltötte fel a koncert másnapján, a felirat szerint "pár óra alvás után ébredve". A képen jól látszik, hogy az énekesnő mindkét szeme alatt óriási véraláfutás éktelenkedik, egy későbbi bejegyzésében viszont már azzal nyugtatgatta rajongóit, hogy még mindig eléggé kábának érzi magát, de napról napra javul az állapota.

Remélhetőleg gyorsan rendbejön, mert szerdán este már az ausztráliai Brisbane-ben van fellépése, a hétfő esti közleménye szerint ezt nem fenyegeti veszély, addigra valószínűleg tényleg helyrerázódik a feje, a véraláfutás eltüntetése pedig csak smink kérdése.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.