Agyrázkódást kapott a sztár

Póznával ütötték le koncert közben Lady Gagát

Koncertezés közben szenvedett balesetet Lady Gaga, amikor az egyik táncosa fejbe vágta a díszlet egyik elemével. Az énekesnő agyrázkódást kapott, de csak a műsor végén ment le a színpadról.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.06.11 12:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Fejbe vágta egy pózna az Aucklandban fellépő Lady Gagát vasárnapi koncertje közben, de folytatta a műsort. A világ körül turnézó énekesnő három koncertet adott az új-zélandi városban, a baleset harmadik fellépése közben történt.

A kurta fehér ruhában egy várfalat idéző színpadi díszlethez kikötözött Gaga pont megszabadult a kötelékeitől, és már éppen továbblépett, amikor a köteleket tartó, jókora póznát odébb emelő táncos véletlenül fejbe vágta a vastag rúddal. A sztár a fejéhez kapott, de folytatta az előadást.

Tara Savelo, Gaga sminkese Twitter-bejegyzésében közölte, hogy az énekesnőnek agyrázkódása van, de rendbe jön. "El sem hiszem, hogy képes volt így befejezni a műsort!" - írta hitetlenkedve. A sztár aucklandi koncertjeire minden jegy elkelt, és hatalmas sikerük volt.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.