Új közösségi oldalt indít az extrém sztár

A facebook és a Twitter már nem elég: Lady Gagának saját háló kell

Annyi rajongója és követője van, hogy akár egy önálló közösségi oldalt is fenn tudnak tartani - gondolta Lady Gaga, és gyorsan létrehozta a saját oldalát, amelyen minden róla és rajongóiról szól.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.07.10 18:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Saját közösségi oldalt hozott létre rajongóinak Lady Gaga, az extravagáns amerikai énekesnő. Az egyik daláról elnevezett Little Monsters portálra Lady Gaga képeket tölt fel és újdonságokat oszt meg rajongóival.

A felhasználók fotókat tölthetnek fel saját profiljukra, kapcsolatba léphetnek egymással, és használhatják a "like" gombot is. Lehetőségük van arra is, hogy jegyeket vásároljanak az énekesnő koncertjeire.

A közösségi oldal zárt tesztverziója már februárban elindult, a rajongók számára viszont csak most vált elérhetővé. Lady Gaga az internetet leginkább uraló sztárok közé tartozik. A Twitteren csaknem 27 millióan követik bejegyzéseit, a Facebook közösségi oldalon pedig 53 millió rajongója van.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.