Érzékien édes az extrém sztár parfümje

Vegye meg Lady Gaga illatát - csak Tokióig kell érte menni!

Lady Gaga amerikai énekesnő parfümjét árusító üzlet nyitotta meg a kapuit szerdán Tokió egyik nagyáruházában.

Extrém sztár: Lady Gaga képekben képgaléria

2012.08.02 18:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Lady Gaga Haus Laboratories nevű üzletének megnyitója az amerikai popénekesnő mintegy 400 rajongóját vonzotta a japán főváros Sibuja kerületében álló bevásárlóközponthoz, jóval a 11 órai kapunyitás előtt. Az érzékien édes illatú parfüm az extravagáns előadóhoz igazodva fekete színű, a levegőbe fújva azonban azonnal színtelenné válik.

A Lady Gaga Fame névre keresztelt kölnit, amelynek ára a kiszereléstől függően 4725 jennél (14 ezer forint) kezdődik, az énekesnő külön kérésére a szeptemberi globális forgalomba kerülés előtt kezdték meg értékesíteni Japánban.

Az énekesnő parfümjét augusztus 31-ig kizárólag a tokiói plázában lehet beszerezni.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.