Négy ruhát szerezhetnek meg a rajongók

Vérrel együtt árverezik Lady Gaga fürdőköpenyét

Négy különböző ruha kerül kalapács alá néhány héten belül, melyeket egytől egyig Lady Gaga viselt korábban. Az egyik darab különösen értékes: rajta van a sztár vére is!

2012.11.07 12:29ma.hu
Fotó: Julien's Auction

Lady Gaga legelszántabb rajongói most megszerezhetik kedvencük egyik ruhadarabját, vagy akár mind a négyet azok közül, amelyeket az egyik legnagyobb amerikai aukciós ház bocsát árverésre, feltéve persze, hogy elég mélyre tudnak nyúlni a zsebükben. A Beverly Hills-i Julien Aukciósház kifejezetten a hírességek relikviáira szakosodott, így nem lehet csodálni, hogy épp ők bonyolítják le a december 1-jére meghirdetett árverést, amelyen többek közt az extrém sztár ruhái kapják a főszerepet.

Az Ecstasy ruháért, amelyet Eddie Gavirilidis tervezett, legkevesebb 5000 dollárt kell fizetni, ha harc nélkül tudja valaki megszerezni - amire elég kevés esély van. Az estélyiért azonban, amelyen még mindig látható egy vérfolt ott, ahol egy elszánt rajongó megvágta Lady Gaga karját, a szervezők 10-12 ezer dollár közti összeget remélnek. A további tételek közt található a Bad Romance klipben viselt, csavarokból, alátétekből és egyéb fura darabokból összeállított maszk, valamint az a fejdísz, amely a Monster Ball turnén volt látható a fején. Ez utóbbi két darabot egyébként ugyanaz a Franc Fernandez tervezte, aki az elhíresült húsruhát is megalkotta.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.