Csokitorta, pezsgő és tánc

Képek - Jóban Rosszban: túl a kétezrediken

Egy hatalmas csokitortával, pezsgővel és tánccal ünnepelte a Jóban Rosszban csapata a múlt pénteken adásba került kétezer-egyedik epizódot. A TV2 sikersorozatának stábja nagy bulit csapott a belváros szívében.

Túl a 2000. részen: Jóban Rosszban képgaléria

2012.11.12 16:29ma.hu

Túszdráma, sorozatgyilkosság, baleset, beteljesült és plátói szerelmek, intrika, maffia harc és még számos történés. Ez a Jóban Rosszban elmúlt, több, mint kétezer epizódja, amit egy hatalmas bulival ünnepelt a sorozat alkotócsapata.

A kétezres szám eleve nagy dolog, bármiről is legyen szó, egy sorozatban meg pláne. Ez azt mutatja, hogy ez egy sikeres dolog, aminek én is részese lehetek, és ez igazán boldoggá tesz. Ez a csapat valójában egy nagy család. Nagyon jól működünk együtt, újra és újra örömmel vágunk bele a közös munkába” – árulta el a sorozat Halász Kristófja, Baronits Gábor.

A színész kollégái is egyetértenek abban, hogy egy-egy ilyen közös ünneplés hozza még közelebb az embereket.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


"A csapatépítőhöz hasonlóan az ilyen bulik is összehozzák azokat a színészeket is, akik a forgatások alkalmával kevesebbet találkoznak. Én még csak két és fél éve vagyok a csapat tagja, de örülök, hogy a második ezredfordulót már közösen ünnepelhettük, és remélem, hogy a háromezredik sem lesz másként" – mondta Kondákor Zsófi.

A folytatásra utalt a Jóban Rosszban csapatának végtelen jelű tortája is, ami mellett a színészek Freixenet pezsgővel koccintottak az eddigi sikerekre. A Jóban Rosszban stábja további izgalmakat ígér a nézőknek, még több fordulattal és meglepetéssel, hiszen ez az a sorozat, ahol bármi megtörténhet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.