Juhász Adri ínycsiklandó csokitortát kapott

Képek - Cukrász rajongója lepte meg a Jóban Rosszban sztárját

Cukrász rajongója születésnapja alkalmából egy finom csokoládétortával kedveskedett Juhász Adrinak. István évek óta rajongója a Jóban Rosszban-nak, így régi álma vált valóra, amikor találkozhatott kedvencével.

Cukrászrajongó érkezett Csillagkútra képgaléria

2012.10.08 10:29ma.hu

Nem mindennapos, hogy a dupla epizódokkal képernyőre kerülő Jóban Rosszban stúdiójába egy-egy rajongó bepillanthat. Juhász Adri rajongója azonban meghívást kapott a TV2 sikersorozatának stúdiójába.

István egy saját készítésű tortával lepte meg kedvencét születésnapja alkalmából, de ő maga is ajándékot kapott, amikor a színésznő megmutatta neki, hogyan készül a Jóban Rosszban.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Nagyon sokan megszólítanak az utcán és a közösségi oldalakon is sok üzenetet kapok. István is régóta ír és lelkes rajongója a sorozatnak. Nagyon kedves gesztusnak tartom, hogy egy saját készítésű tortával szeretett volna meglepni születésnapomon” –árulta el Juhász Adri, aki a Jóban Rosszban stúdiójába invitálta a fiút.

István nagyon kíváncsi volt, hogy hogyan készül a sorozat. Egy kis idegenvezetést tartottam neki, belenézhetett a forgatásba is, biztosan szép emlék marad neki, hiszen teljesen más a díszlet és minden egyes részlet élőben” – tette hozzá a színésznő.

Jóban Rosszban – Dupla epizódokkal minden hétköznap 20:05-től a TV2-n!
Mindig történik valami…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.