Spirituális szereplő Jóban Rosszban

Képek - Természetfeletti furcsaságok Csillagkúton

Rég elfeledett szerelmi szál, családi kötelékek, természetfeletti képességek. Fehér Roland édesanyjaként láthatják viszont a Jóban Rosszban rajongói Szalay Mariannát.

Szalay Mariannával bővül a Jóban Rosszban csapata képgaléria

2012.09.05 14:29ma.hu

A TV2 sikersorozatában felbukkanó színésznő a mozivászonról már sokaknak ismerős lehet, de néhány rész erejéig a legrégebbi Jóban Rosszban-rajongók is emlékezhetnek rá. Szalay Marianna most ismét visszatér Zsuzsanna - Roland édesanyja - szerepében, hogy látó képességével még több izgalmat hozzon a kórházsorozat mindennapjaiba. A mozifilmek világában otthonosan mozgó, és számtalan színházi produkcióban is remekelő színésznő által életre keltett Zsuzsanna látnoki ereje veszélyes vizekre sodorja a nem épp tisztességes ügyekkel foglalkozó Fehér Rolandot.

Nem igazán ismertem a stábot. Mihályfi Balázzsal viszont karrierem kezdete óta jóban vagyok, több alkalommal álltunk már a közönség elé szerelmespárként, így igazán kellemes volt vele a munka. Sok mozifilm és sorozatszerep után bőven van ilyen jellegű tapasztalatom, így bátran mondhatom, hogy igazán profi és szuper emberek dolgoznak a Jóban Rosszban stábjában. Minden megvolt, ami a hatékonysághoz kell” – mesélt Szalay Marianna.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Viszonylag tájékozott vagyok ezotériában, bár én inkább a realista nézőpontot képviselem, ellentétben az általam alakított Zsuzsannával. Mégis fontosnak tartom az ösztönöket, a megérzéseket, melyeknek a női affinitáshoz alapvetően is közük van” – árulta el a színésznő.

Az anyaság és a család egysége is központi szerepet tölt be az életemben. A külföldről való visszatérést, az újrakezdést pedig saját bőrömön tapasztaltam, hiszen én is hosszabb időt töltöttem az otthonomtól távol” – tette hozzá Marianna, aki jelenleg a Budapesti Utazószínház tagjaként is dolgozik.

Hogy milyen maffiakalandokba keveredik Roland édesanyja, és milyen újabb cselszövések bonyolítják Csillagkút lakóinak életét, arra hamarosan fény derül.

Jóban Rosszban – minden hétköznap 20:05-kor dupla epizódokkal a TV2-n! Mindig történik valami...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.