Tóth Roland nem akart dublőrt

Képek - Tűz ütött ki a Jóban Rosszban forgatásán!

Tűz ütött ki a Jóban Rosszban stúdiójában, a Bodolai lakás díszletében. Bár számítani lehetett a veszélyes jelenetnél ilyesmire, Tóth Roland nem akarta, hogy dublőr helyettesítse.

Lángolt a Jóban Rosszban díszlete képgaléria

2012.10.09 14:29ma.hu

A Bodolai családnak sosem telnek unalmasan a napjai. A Jóban Rosszban történetében most egy tűzeset borzolja majd a kedélyeket. Bandi, hogy spóroljon, megbütyköli a család villanyóráját. Az áram azonban megrázza Bodolait és a karja égni kezd.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

"Szerencsére még nem ért áramütéses baleset. A jelenettel kapcsolatban azonban nagyon lelkes voltam, én akartam csinálni mindent, de be kellett látnom, hogy valóban túl veszélyes mutatvány, melyhez szakemberre van szükség" - mesélte Tóth Roland.

"Nagy fegyelmezettséget igényelt és pontosan ki volt számolva minden mozzanat, de a kaszkadőr lenyűgöző profizmussal kezelte a helyzetet. Az egész stáb számára érdekes volt, hiszen nem mindennapiak az ilyen kaszkadőr-jelenetek" - tette hozzá a Jóban Rosszban Bandija, aki azt is elárulta, az elkövetkezendő napokban még jócskán éri meglepetés a Bodolai családot.

Jóban Rosszban - minden hétköznap dupla epizódokkal 20:10-kor a TV2-n! Mindig történik valami...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.