Visszatér a Jóban Rosszban Árpija

Képek - Nem mindenki örül Növényi Norbertnek

Régi ismerőssel találkozhatnak a Jóban Rosszban nézői. A TV2 sikersorozatába négy év után tért vissza Növényi Norbi, aki ezúttal is Árpi szerepében látható. A Csillagvirág klinikához helyettesítőként érkező gondnoknak azonban nem mindenki örül.

Növényi Norbert újra Csillagkúton képgaléria

2012.10.17 18:29ma.hu
Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Növényi Norbert újra a Jóban Rosszban stábjával forgat. Az egykori olimpikon színész több éves kihagyás után tért vissza.

Nagyon örülök, hogy újra forgathatok a Jóban Rosszban Árpijaként. Az pedig külön boldogság, hogy mindenki szeretettel fogadott, a régi és az új kollégák is. Azt azonban, hogy pontosan mi történik Árpival és hogyan rendezi viszonyát Emillel és Bandival, nem árulhatom el” – titokzatoskodott Növényi Norbi.

Remélem, hogy a visszatérésem hosszabb távú lesz, én boldogan dolgozom a csapattal” – tette hozzá a színész.

Jóban Rosszban – minden hétköznap 20:10-től a TV2-n! Mindig történik valami...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.