Lecserélte volna szépséges barátnőjét?

Képek - Palcsó Tomi egy afrikai lánnyal bukott le

Palcsó Tomi hosszú ideje rendszeresen egy gyönyörű fekete szépséggel tűnik fel, ám legutóbb mégsem Tündével kapták le egy egzotikus szállodában. Mi történhetett?

Afrikai klipet forgatott Palcsó Tomi képgaléria

2012.10.29 14:29ma.hu

Úgy látszik, Palcsó Tomi a feketékben találta meg az ideálját, legalábbis hosszú ideje mindig egy gyönyörű fekete hajú hölggyel, Tündivel lehetett őt látni, akár hivatalos programról volt szó, akár csak romantikus séta közben csípte el valaki. Ezért volt különösen meglepő, amikor néhány napja az egyik napilapban leleplező fotók láttak napvilágot: a Megasztár egykori felfedezettje mellett egyértelműen nem Tündi feszített, miközben az énekes Felsőtárkányban pihent meg egy egzotikus szállodában. A mellette álló hölgynek ugyanis nemcsak a haja, de a bőre is fekete volt, és legalább annyira afrikainak tűnt, mint maga a hotel.

Megkerestük Tomit, hogy árulja el, mi az igazság. Legnagyobb meglepetésünkre nem is próbálta tagadni a képek valódiságát, de az igazi meglepetés akkor ért, amikor kiderült: nemhogy nem cserélte le Tündit, de az ő tudtával és hozzájárulásával került Tomi közelébe az ismeretlen fekete leányzó.

"Különleges helyszínt kerestünk a legújabb, Törd át a csendet! című videóklipemhez" - kezdte a beszámolót a sztár. Persze az igazi az lett volna, ha valahova külföldre utazhatnak, de egy teljes stábbal ez szóba sem jöhetett, viszont azt sem szerette volna Tomi, ha a környezet árulkodik arról, hogy itthon készült a klip. "Akkor találtunk rá a Bükk kapujában lévő magyar Afrikára, ahová a dalnak és a helyszínnek megfelelő autentikus szereplőket is toboroztam" - árulta el nevetve.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Mivel a forgatás hosszú órákon keresztül elhúzódott és az este is hideg volt aznap, az ebben nem rutinos szereplők egyre elcsigázottabban várták, hogy elhangozzon a "Felvétel!" parancsszó. Tomi pedig főszereplőként igyekezett mindenkibe lelket önteni a szálloda Mali beach-én. "A vendégek persze fotóztak végig, így hozhattak hírbe a táncos lánnyal, akinek Noémi a neve és akire a legnagyobb közösségi oldalon találtam rá. A barátnőm, Tündi mellett ő lett a klip egyik főszereplője, sőt, a forgatás végére még barátnők is lettek" - nevet az énekes.

Nemcsak táncosok, de egy igazi afrikai DJ is feltűnik az új klipben DJ Ben személyében, sőt, az ECDS csokiszínű lányai mellett Boubou, a szálloda szenegáli születésű kedvence is felbukkan, no meg Gál Zoli, az énekes barátja és az ő tűzpiros autója.

"A történet szerint Ferrarival érkezem a szállodába a barátommal, és míg ő bemegy a hotelba, én elalszom a volánnál. A klip lényegében egy álom, amelyben egy afrikai buliba csöppenek, ahol gyönyörű lányok vesznek körül - csak az a baj, hogy a végén Zoli felébreszt" - árulta el a "szomorú" véget Palcsó Tomi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.