Katie Holmes kissé lazán neveli a lányát

Még csak hat éves, de mobilon szervezi a randiját Suri Cruise

Suri Cruise már jó korán megtanulta, hogy híres és főként tehetős szüleinek köszönhetően nincs számára lehetetlen kérés: bármit akar, azonnal megkapja. Már azon sem lehet csodálkozni, hogy 6 évesen saját mobilja van.

Katie Holmes és Tom Cruise közös élete képgaléria

2012.10.16 10:29ma.hu

Még csak hat éves, de máris úgy viselkedik, mintha 16 lenne, de legalábbis a kamaszkorba lépett volna. Suri Cruise ezúttal egy mobiltelefonnal verte ki a biztosítékot a széles közönség körében, amikor anyjával, Katie Holmesszal sétálni ment New Yorkban. A kislány - talpig rózsaszínben - láthatóan rettenetesen unta magát, majd mindketten leültek egy padra, hogy Suri nyugodtan tudjon telefonálni egy akkor még rejtélyes személynek.

Katie Holmes (Fotó: MTI)

Gyermeki arcocskáján a mélabút hamarosan széles mosoly váltotta fel és nem sokkal később az is kiderült, kinek örült annyira: okostelefonján egy vele egykorúnak tűnő fiúcskával és annak anyukájával találkoztak, vélhetően valamelyik iskolatársa lehet, aki nem mellékesen szintén saját mobilját szorongatta, miközben szégyenlősen andalogtak szüleik vigyázó szemétől kísérve.

Suri idén ősszel kezdte meg az iskolát, amitől Tom Cruise és exfelesége kissé aggódtak, hisz nem lehetett tudni, hogyan fog beilleszkedni és hogyan fogadja majd, hogy be kell tartani bizonyos szabályokat, ám a jelek szerint a kislány szinte lubickol az új környezetben, társadalmi élete kitágult, lám, már "udvarlója" is akadt.

Az iskola egyébként egy elit tanintézmény, amelynek éves tandíja megközelíti a 40 ezer dollárt (8 millió forint), a 700 diákot számláló iskola egyik különlegessége, hogy mint "világiskola" lehetővé teszi, hogy a nebulók együtt utazgathassanak szüleikkel anélkül, hogy az megzavarná az oktatás menetét, vagy hogy a nyaralást a tanrend befolyásolná.

Még több hír Suri Cruise szüleiről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.