Végre igazi kislányként viselkedett a sztárgyerek

Nocsak - Suri Cruise kezd megszelídülni?

Suri Cruise rendszeresen megbotránkoztatja nemcsak a sajtót, de a közönséget is, mert gyakran egyáltalán nem úgy viselkedik és öltözik, mint egy óvodás leányka. Most kivételesen mégis sikerült neki.

2011.10.11 12:29ma.hu

Suri Cruise rendszeresen kihúzza a gyufát a nagyközönség előtt, bár inkább szüleire férne rá egy alapos fejmosás a túlontúl laza nevelési módszereik miatt. Korábban ugyanis mind Tom Cruise, mind Katie Holmes kifejtette: ők azt szeretnék, ha Suri saját maga találná meg a neki szánt utat, és ennek érdekében semmiben nem korlátozzák őt.

A kevésbé liberális szülők persze erre azt mondják - és valljuk be, joggal -, hogy a korlátozás, meg a figyelmes iránymutatás és terelgetés nem egészen ugyanaz, szóval időnként nem ártana szólni Surinak, hogy a magassarkú cipellő vagy a bundakabát nem igazán az 5 éves ovisokhoz illő viselet, és az a korlátlan használatú hitelkártya is egészen picinykét túlzásnak tűnhet, de ez a sztárszülőket nem igazán szokta meghatni.

Ezért is meglepő a mostani képsorozat, amin Suri tőle szokatlan módon egészen óvodás-szerűen viselkedik. Laza csíkos pólóban, kényelmes és főképp lapos szandálban egy rózsaszín játékbabakocsit tologat, a plüss pandamacit meg szüleire bízta, mert egyszerre nem tud ennyi "gyerekre" figyelni, azért vannak a nagyszülők.

Nem szeretnénk elkiabálni, de lehet, hogy végül Tomnak és Katie-nek lesz igaza, és Suri végül egy óriási kerülőúttal, de mégiscsak úgy talált rá a saját útjára, ahogy az a korban hozzá hasonlóktól elvárható?

Még több hír Tom Cruise-ról és Katie Holmesról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.