Lekörözte Beckhamék és Madonna gyerekeit is

Suri Cruise a legjobban öltözött celebgyerek

Elhúzott azon a szavazáson Suri Cruise, amelyen a rajongóknak azt kellett eldönteniük, vajon melyik híresség gyereke vagy gyerekei a legjobban öltözöttek. Most Tom és Katie büszkék lehetnek, hogy szabadjára engedték leánykájukat.

2012.01.18 12:44ma.hu

Suri Cruise végzett annak a szavazásnak az élén, amelyen a rajongók a celebek gyerekeinek öltözködését értékelték. Katie Holmes és Tom Cruise öt éves leánykája ráadásul kétséget kizáróan magának köszönheti a sikert, hisz szülei többször hangsúlyozták már, hogy Surit semmiben nem korlátozzák, saját bankkártyája van, és bár anyuci és apuci elkísérik őt a bevásárlásokra, a döntés joga mindig az övé.

Ezzel egyébként az ovis olyan hírességek gyerekeit utasította maga mögé, mint például David és Victoria Beckham néhány hónapos lányát, Harper Sevent, valamint 13 éves fiát, Brooklynt, de még Madonna kamaszlányát, a szintén stílusos Lourdes Leont is. A My1stYears elnevezésű versenyt kitaláló cég szóvivője a következőket mondta: "Suri Cruise-nak csodálatos öltözője van, és ez az ötéves gyermek néha igazán csodálatos ruhákat hord. Valóban fantasztikus ízlésű fiatal hölgy."

A második helyen annak ellenére tudott Harper Seven végezni, hogy csak néhány hónapos, így öltözködésébe nem igazán van beleszólása. Igaz, mamája révén talán kap némi segítséget, hisz az egykori fűszerlány, Victoria az utóbbi időben egyre mélyebbre ásta magát a divatvilág rejtelmeiben. A családi ízlésvilágot ráadásul jól tükrözi, hogy a dobogó harmadik helyére is egy Bechkam sarj került.

Ami Madonna lányát illeti, ő már az első évekből kinőtt, ráadásul mint mondják, meglehetősen szókimondó tinivé cseperedett, de abban mindenki egyetért, hogy a következő években egyre több férfitekintetet fog vonzani, és valószínűleg örökölte édesanyja egyéni ízlését is.

A listára felkerült még Mylene lánya, Ava Klass, Kingston Rossdale, aki olyan szülőkkel büszkélkedhet, mint Gwen Steffani és Gavin Rossdale, valamint Angelina Jolie és Brad Pitt Zahara nevű lánya.

Még több hír a sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.