Most egy leszbikussal kezdett a botrányhős

Sacha Baron Cohen újabb botrányfilmen töri a fejét?

A leszbikus címmel forgat vígjátékot egy bizarr újsághír nyomán Sacha Baron Cohen, A diktátor sztárja.

2012.10.05 12:29MTI

Sacha Baron Cohen és a Four By Two Films nevű produkciós cége a Paramount Filmstúdióval szövetkezett a film elkészítésére. A The Hollywood Reporter online cikke szerint már a forgatókönyvírót is megtalálták.

A sztori egy újsághíren alapul: a minap Cecil Chao hongkongi ingatlanmágnás hívta fel magára a világ figyelmét közleményével, amelyben 65 millió dollárt ajánlott fel annak a férfinak, aki feleségül veszi lányát, a 33 éves Gigit.

A fiatal nő, aki a Manchesteri Egyetemen szerzett építészdiplomát, és apja cégében is dolgozik, a közelmúltban bejelentette, hogy pár hónapja Párizsban házasságot kötött barátnőjével, aki hét éve a szerelme. Hongkongban azonban nem ismerik el az azonos neműek házasságkötését, és Chao is úgy állította be, hogy lánya még hajadon.

A 76 esztendős vállalkozó sohasem nősült meg, de közismerten nagy playboy, aki nálánál jóval fiatalabb nőket választ társaságul. A diktátor, amelyet Cohen ugyancsak a Paramounttal készített, világszerte 175 millió dolláros bevételt hozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.