Brüno ismét botránkoztat külsejével

Vicces és merész fotók! Sacha Baron Cohen őrült cuccokban és pózokban!

Sacha Baron Cohen megint megbotránkoztatott mindenkit! A színész Brüno bőrébe bújva reklámozta legújabb filmjét Ausztráliában, Sydney-ben, az öltözéke most is felháborító és kihívó volt!

Sacha Baron Cohen döbbenetes ruhában és pózokban! képgaléria

2009.06.30 18:00ma.hu

Mint tudjuk Borat és az Ali G Indahouse után itt van Sacha Baron Cohen újabb agymenése a Brüno, melyben egy meleg osztrák divatmániás riporter figuráját húzta magára.

Cohen teljes átalakulásával rendre találkozhatunk az interneten és a nyomtatott sajtóban, és néhány hete még a GQ magazin oldalain is látható volt. Most pedig a film ausztráliai premierjén pózolt különös ruhákban és merészen felvágott nadrágban...

Különben a Brüno díszbemutatója már megvolt, mikor Sacha Baron Cohen értesült Michael Jackson haláláról és a hír hatására kivágta a filmből azt a részt, amikor a meleg riporter béna kamuinterjút csinált az énekes egyik testvérével, La Toya Jacksonnal.

Brüno többek között Jacko mobilszámát akarta lenyúlni La Toya telefonjából. Hivatalos Universal-közlemény még nincs arról, hogy a film dvd-kiadásába visszakerül-e a jelenet.

A színész az osztrák média szerint minden bizonnyal Alfons Haiderről mintázta legújabb karakterét, aki szintén meleg, imádja a divatot, és saját tévéműsora.

Haider - akárcsak Brüno – büszkén vállalja homoszexualitását, és szintén egyezik a kitalált karakterrel az a tulajdonsága, hogy Zac Efronhoz hasonlítja magát. Haider egyébként az ORF osztrák televíziós csatorna legjobban fizetett munkatársa.

A Brünót nálunk is a világpremierrel egy időben, július 9-én mutatják be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.