Nem kesereg a válása után

Katie Holmes divattervezőként kezdte a Tom Cruise-mentes életét

Katie Holmes filmszínésznő divattervezőként debütált szerdán a New York-i divathéten; Tom Cruise válófélben lévő felesége a Holmes & Yang divatmárka termékeit mutatta be.

2012.09.13 16:29MTI

A sztárok gyakran kötődnek szorosabb szálakkal a divatvilághoz. A Kardashian testvérek, Venus Williams, Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Avril Lavigne vagy Heidi Klum saját márkáit forgalmazza. De csak kevesen vannak, akik valóban komoly szerepet töltenek be a divat irányításában.

Fotó: MTI

Ilyenek a The Row márka mögött álló Olsen testvérek, akiket az amerikai divattervezők tanácsa idén a legjobb női divattervezők közé sorolt. Victoria Beckham divatbemutatója is mindig eseményszámba megy.

A sikeres kollekció mögött rendre autentikus tervező áll - magyarázta Susan Kaufman, a People StyleWatch divatmagazin főszerkesztője. Mint hozzáfűzte: az a lényeg, hogy tervezett darabok szorosan kötődjenek a márkát képviselő celebritáshoz megjelenésükben és koncepciójukban is

Katie Holmes nyilvánvalóan ebbe az elitklubba törekszik. A színésznő és tervezőtársa, a stylist Jeanne Yang fekete bőr blézert és testhezálló fekete nadrágot viselt a New York-i bemutatón. A kifutót száműzték, a 14 modell egy csoportban állva és ülve mutatta be a jövő tavaszi kollekció egyes darabjait, köztük egy fekete bőr topot olívazöld elöl gombos maxi selyemszoknyával, valamint egy piros sortot derékig érő laza bőr blézerrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.